Cross Tone Interior & Exterior

Welkom op onze site, wij willen ons graag voorstellen aan U.

Wij zijn Cross Tone, een kleinschailg Nederlands bedrijf met hoogwaardige badkamerproducten. Cross Tone is opgericht in 2009 en gevestigd in Tilburg. Met trots tonen wij U onze hoogwaardige badkamerproducten in onze studio. Cross Tone werkt naast Solid Surface ook veel met eigenzinnige combinaties van koper, aardewerk of glas, welke allang geen uitzondering meer zijn. Hoogwaardige badkamerproducten in de vele materiaalkeuzes zijn bijna niet meer weg te denken uit de moderne badkamer.

Antoon Loeffen: Directeur en eigenaar Cross Tone

Hij is voor vele relaties hét gezicht van de firma en verantwoordelijk voor diverse, trouwe relaties. Ook is Antoon het bindmiddel binnen alle afdelingen, van magazijn, planning, inkoop en verkoop, draait Antoon zijn hand niet voor om.

Max: the Officedog Cross Tone

Max, een Nederlands Kooikerhondje, is overal voor inzetbaar, administratief, als magazijnwerker, maar ook als testdog voor onze mooie Solid Surface vrijstaande baden, en natuurlijk ook ons fotomodel

 

 

Ons standpunt is: problemen zijn nooit helemaal te voorkomen, de manier waarop je ze oplost –goed en snel – kunnen we wel garanderen.